Roy- en verklig expert på etiketter och hållbarhet

Vi är glada att presentera vår nye kollega, Roy Beoli (tidigare Roy Nebrelius), som har börjat arbeta hos oss på Air Labels. Roy har en omfattande erfarenhet inom etikettbranschen med 25 år i yrket, varav 15 år som säljare hos företag som Fasson/Avery Dennison och Marabu Scandinavia & Paragon Inks. Han besitter gedigen kunskap om självhäftande material och färger.

Enkelt uttryckt kan Roy allt om etikettmaterial och adhesiv som värt att veta. Roy har utbildat många av etikett-Sveriges säljare och brinner nu för att hjälpa Air Labels kunder. Roy har varit med om mängder av tester för att hitta det bästa materialet för applikationer med speciella krav. Har ni funderingar om vilket material eller adhesiv som är bäst för era behov så kan Roy guida er rätt bland det senaste inom etiketter.

Roy har alltid haft ett stort engagemang för hållbarhet och ser det som en självklarhet att välja återvunna material framför traditionella alternativ. Hans erfarenhet visar att hållbara material fungerar minst lika bra som vanliga och kan till och med vara kostnadseffektiva. Roy har också observerat att Norden ligger efter övriga Europa när det gäller att satsa på hållbara etikettlösningar, och han är fast besluten att förändra detta.

På Air Labels kommer Roy att fokusera på att hjälpa företag att optimera sina etikettinköp med miljövänliga val. Han ser fram emot att dela med sig av sin expertis och bidra till att minska klimatpåverkan genom att byta till återvunna material, vilket sparar både CO2, vatten och energi.

Vi ser fram emot att tillsammans med Roy fortsätta utveckla hållbara lösningar för etikettbranschen. Välkommen till teamet, Roy!